Предимства

дизайн
цена
качество

Диспенсър с педал Ултралеки Щит и Очила

Loading...

Маски за многократна употребаЩитове за лицеПредпазни екрани

Loading...

POP и POS ДисплейАкрилни продуктиОбемни буквиОбемни форми

Диамантено полиранеДигитален печатУВ лепенеРязане на фрези

Наши клиенти

ВАЖНО!

Във връзка със ситуацията адаптирахме нашето производство и вече предлагаме различни видове лицеви предпазни шлемове, предпазни екрани за касова зона /Аптеки, магазини и др./
Ясно осъзнаваме сериозността на пандемията с COVID-19 и за това пренасочихме по-голямата част на нашето производство към произвеждането на защитни предпазни средства.  Разполагаме с необходимото оборудване и опит за работа с материалите, необходими за производството на предпазни средства.
В настоящата обстановка целта ни е да допринесем с нашия опит и умения за по-бързото връщане към нормалния живот.

Кои сме ние?

Поръчкови и стандартни рекламни изделия от плексиглас
Display Company е малка фирма, създадена от дългогодишни професионалисти в сферата на производството на пластмасови рекламни дисплеи и продукти. Всеки от членовете на нашият отбор има повече от 20 години опит в изработката на уникални рекламни продукти от PMMA (плексиглас), EPS (стиропор) и други материали.

Нашата цел

Нашата цел е да създадем просперираща фирма специализирана в производството на поръчкови и стандарти изделия от пластмаса.

Разполагаме с пълната гама специализирани машини и технологии, които ни позволяват да произвеждаме, както единични изделия така и дребно серийни партиди.

Contacts

Display Company

13, 3020 Str. Sofia, Bulgaria

 phone: +359 878 760 340  

e-mail: office@display.bg

Партньори